Our competitions

(D) = This competition can be entered daily.
(1) = This competition can only be entered once.
(2) = This competition can be entered twice if upgraded.
(U) = Upgraded members only.

Close
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 17th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 18th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 18th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 18th Sep 2021
Site: competitorscompanion.com
Closes: 30th Dec 2049
Site: competitorscompanion.com
Closes: Once all boxes are open.

To take full advantage of competition logging make sure you are logged in and have an upgraded account.

Results of our recent competitions.

➤ Daily Quiz August. Won by Indie.
Question: 1: Declan Brooks, who has won a bronze medal for GB in the Tokyo Olympics in the BMX Freestyle, appeared in which 2018 film ?
Answer: Mary Poppins Returns
Question: 2: Which of these famous people was not born in the 50th state of America ?
Answer: Jack Lord
Question: 3: How many Olympic medals has the lady pictured above won in total from the three Olympic Games she has competed in ?
Answer: 6
Question: 4: What is the atomic number of the element in the periodic table that is named after a Scottish village ?
Answer: 38
Question: 5: The 13 year old pictured above has won a bronze medal for GB in the Tokyo Olympics. What is the first name of her brother ?
Answer: Ocean
Question: 6: Which one of these ladies was not featured in the collection of Brooke Bond Picture Cards of Famous People 1869-1969 ?
Answer: Marie Stopes
Question: 7: The lady pictured above has which professional qualification ?
Answer: Vet
Question: 8: In which team event did the daughter of the man pictured above win a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics ?
Answer: Showjumping
Question: 9: From which European capital city did a bat weighing just 8g fly over 1,250 miles to Russia, before being killed by a cat ?
Answer: London
Question: 10: This man was expelled from Westminster School and Harrow and later became a Tory MP after offering voters £10 notes. He once tried to cure his hiccups by setting fire to his shirt. His ghost is said to appear annually on his birthday on 30th September at a hotel just outside Shropshire's county town. What name was he known by ?
Answer: Mad Jack
Question: 11: The man pictured above has just agreed a two-year deal to join a French football club. Which of these former players has not previously played for that same French club ?
Answer: David Platt
Question: 12: The name of the book pictured above came from when the author was convalescing at a nursing home in which coastal town ?
Answer: Broadstairs
Question: 13: Una Stubbs has sadly died at the age of 84. Which of these TV programmes did she not appear in ?
Answer: Last of the Summer Wine
Question: 14: Which of these celebrities is not due to take part in Strictly Come Dancing due to start next month ?
Answer: David Mitchell
Question: 15: Sixty nine years ago tonight in which English village and surrounding hamlets was there a flash flood that claimed 34 lives ?
Answer: Lynmouth
Question: 16: In the UK after the end of the Second World War the rationing of which of these commodities did not end until 1954 ?
Answer: Meat and bacon
Question: 17: At which London tube station is there a plaque in memory of the man pictured above ?
Answer: Mornington Crescent
Question: 18: In Phileas Fogg’s journey Around the World in 80 Days which of these legs of the journey took the longest time to complete ?
Answer: Yokohama to San Francisco
Question: 19: An extinct prehistoric mammal recently discovered in the USA has been named after which character from The Hobbit ?
Answer: Beorn
Question: 20: Which of these is not a Shakespearean character ?
Answer: Numpty
Question: 21: The lady pictured above is Britain’s most successful female Paralympian, having won how many gold medals prior to Tokyo 2020 ?
Answer: 14
Question: 22: Listed below are five pairings of a car number plate and the name of a film. Four of the five pairings correctly match the number plate with the film that it appears in but which one is incorrect ?
Answer: SPOOK 1 and Ghostbusters
Question: 23: Don Everly of the Everly Brothers has sadly died aged 84. Which of these songs was not a number one hit single in the UK for the Everly Brothers ?
Answer: Wake Up Little Susie
Question: 24: Which David presented This Is Your Life when the subject was Eamonn Andrews in 1974 ?
Answer: David Nixon,
Question: 25: 146 years ago today the man pictured above achieved a notable first. In an earlier year he was the first recipient of which medal ?
Answer: Stanhope Medal
Question: 26: In a game of Quidditch how many points are scored for catching the Golden Snitch ?
Answer: 150
Question: 27: Which comedian is a direct descendant of the writer of the novel pictured above ?
Answer: Al Murray
Question: 28: How many times has the player pictured above won the Ballon d’Or ?
Answer: 5
Question: 29: Last Thursday a Dame of the British Empire who was born in Germany in 1933 unveiled a blue plaque in her honour in a town where she went to school. She revealed that she felt so sentimental about the town that even her family cat was called which name ?
Answer: Oswald
Question: 30: If my mother is Nyx, my father is Erebus and my twin brother is Thanatos, what is the name of my wife ?
Answer: Pasithea
Question: 31: The picture above is from which Alfred Hitchcock film ?
Answer: Dial M for Murder
➤ Daily Quiz August. Won by Harriet.
Question: 32: Declan Brooks, who has won a bronze medal for GB in the Tokyo Olympics in the BMX Freestyle, appeared in which 2018 film ?
Answer: Mary Poppins Returns
Question: 33: Which of these famous people was not born in the 50th state of America ?
Answer: Jack Lord
Question: 34: How many Olympic medals has the lady pictured above won in total from the three Olympic Games she has competed in ?
Answer: 6
Question: 35: What is the atomic number of the element in the periodic table that is named after a Scottish village ?
Answer: 38
Question: 36: The 13 year old pictured above has won a bronze medal for GB in the Tokyo Olympics. What is the first name of her brother ?
Answer: Ocean
Question: 37: Which one of these ladies was not featured in the collection of Brooke Bond Picture Cards of Famous People 1869-1969 ?
Answer: Marie Stopes
Question: 38: The lady pictured above has which professional qualification ?
Answer: Vet
Question: 39: In which team event did the daughter of the man pictured above win a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics ?
Answer: Showjumping
Question: 40: From which European capital city did a bat weighing just 8g fly over 1,250 miles to Russia, before being killed by a cat ?
Answer: London
Question: 41: This man was expelled from Westminster School and Harrow and later became a Tory MP after offering voters £10 notes. He once tried to cure his hiccups by setting fire to his shirt. His ghost is said to appear annually on his birthday on 30th September at a hotel just outside Shropshire's county town. What name was he known by ?
Answer: Mad Jack
Question: 42: The man pictured above has just agreed a two-year deal to join a French football club. Which of these former players has not previously played for that same French club ?
Answer: David Platt
Question: 43: The name of the book pictured above came from when the author was convalescing at a nursing home in which coastal town ?
Answer: Broadstairs
Question: 44: Una Stubbs has sadly died at the age of 84. Which of these TV programmes did she not appear in ?
Answer: Last of the Summer Wine
Question: 45: Which of these celebrities is not due to take part in Strictly Come Dancing due to start next month ?
Answer: David Mitchell
Question: 46: Sixty nine years ago tonight in which English village and surrounding hamlets was there a flash flood that claimed 34 lives ?
Answer: Lynmouth
Question: 47: In the UK after the end of the Second World War the rationing of which of these commodities did not end until 1954 ?
Answer: Meat and bacon
Question: 48: At which London tube station is there a plaque in memory of the man pictured above ?
Answer: Mornington Crescent
Question: 49: In Phileas Fogg’s journey Around the World in 80 Days which of these legs of the journey took the longest time to complete ?
Answer: Yokohama to San Francisco
Question: 50: An extinct prehistoric mammal recently discovered in the USA has been named after which character from The Hobbit ?
Answer: Beorn
Question: 51: Which of these is not a Shakespearean character ?
Answer: Numpty
Question: 52: The lady pictured above is Britain’s most successful female Paralympian, having won how many gold medals prior to Tokyo 2020 ?
Answer: 14
Question: 53: Listed below are five pairings of a car number plate and the name of a film. Four of the five pairings correctly match the number plate with the film that it appears in but which one is incorrect ?
Answer: SPOOK 1 and Ghostbusters
Question: 54: Don Everly of the Everly Brothers has sadly died aged 84. Which of these songs was not a number one hit single in the UK for the Everly Brothers ?
Answer: Wake Up Little Susie
Question: 55: Which David presented This Is Your Life when the subject was Eamonn Andrews in 1974 ?
Answer: David Nixon,
Question: 56: 146 years ago today the man pictured above achieved a notable first. In an earlier year he was the first recipient of which medal ?
Answer: Stanhope Medal
Question: 57: In a game of Quidditch how many points are scored for catching the Golden Snitch ?
Answer: 150
Question: 58: Which comedian is a direct descendant of the writer of the novel pictured above ?
Answer: Al Murray
Question: 59: How many times has the player pictured above won the Ballon d’Or ?
Answer: 5
Question: 60: Last Thursday a Dame of the British Empire who was born in Germany in 1933 unveiled a blue plaque in her honour in a town where she went to school. She revealed that she felt so sentimental about the town that even her family cat was called which name ?
Answer: Oswald
Question: 61: If my mother is Nyx, my father is Erebus and my twin brother is Thanatos, what is the name of my wife ?
Answer: Pasithea
Question: 62: The picture above is from which Alfred Hitchcock film ?
Answer: Dial M for Murder